top of page
100721514_10158379906072375_483629354093

Kuka minä olen?

 Olen Jaana Pukkonen (os. Vargo), olen koulutukseltani fysioterapeutti, personal trainer ja ryhmäliikuntaohjaaja. Taustaltani löytyy myös matematiikan aineenopettajan opinnot, yliopiston ravitsemustieteen opintoja sekä useita liikunta-alan kursseja.  

 

 Yksilö- ja ryhmäliikuntaohjaajana olen aidosti kiinnostunut ihmisen fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista. Haluan, että mahdollisimman moni löytää liikunnan ilon, liikkuu säännöllisesti, turvallisesti ja kehittyy. Seuraan liikunta-alan kehitystä, mutten anna muodin viedä mukanaan, vaan tarkistan, onko uudessa trendissä tieteellistä perää. Asiakkaan terveys on aina etusijalla, joten pyrin karsimaan kaikki turhat riskit pois.  

 

 Aloitin työskentelyn liikunnan parissa vuonna 2010. Mielenkiinto ihmiskehon toimintaa kohtaan on kasvanut koko ajan, ja olenkin kouluttautunut koko ajan lisää. Kävin jatkuvasti alaani liittyvissä pienmuotoisissa koulutuksissa, mutta olen pitkälti ollut omatoiminen opiskelija, ja yritin valikoida pätevää tietoa esim. hakemalla kirjastosta oppikirjoja anatomiasta, fysiologiasta, kinesiologiasta sekä seuraamalla tieteellisiä julkaisuja. Kiinnostukseni kiteytyi ihmisen tuki- ja liikuntaelimistön terveyteen ja kuntoutukseen. Lopulta päätin, että haluaisin hankkia laadukkaan ja laajan koulutuksen, joka antaisi minulle mahdollisuuden auttaa ihmisiä parantamaan toimintakykyään, hoitamaan kipua, ylläpitämään tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä sekä edistämään yleistä terveydentilaa ja hyvinvointia. Näin päädyin opiskelemaan fysioterapiaa.

Koulutus

 Terveysliikuntapalvelut

bottom of page